Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bőrbetegségek kezelése bőr és hajápolás

A megjelenésünket és önbizalmunkat alapvetően befolyásolja a bőrünk és hajunk minősége Ennek érdekében valószínű Ön is rengeteg megoldást kipróbált már A legtöbb ember kozmetikumokkal, és egyéb segédanyagokkal próbálja megjelenését javítani , sajnos ezek a megoldások nem hozhatnak hosszútávon tartós megoldást, mert a bór és haj minősége alapvetően a táplálkozástól függ. A legtöbb bőrbetegség a szervezetből hiányzó zsírsavak miatt jelenik meg Sok bőrfertőzésre azért lesz könnyen fogékony a szervezete, mert alapanyag hiányban szenved a szervezet.

Olyan megoldást mutatok Önnek, ami alapvetően változtathatja meg a megjelenését, bőrének hajának minőségét. A bőre bársonyos lesz visszakapja rugalmasságát és ha elindultak a szarkalábak nem kell izgulnia rövid időn belül eltűnnek Nem ránctalanít de sokat javít a bőr minőségén és a megjelenésen. Haja szintén fiatalosan fog csillogni és csökken a töredezettsége is. A táplálkozási hiányból adódó bizonyos bőrbetegségek hamar eltűnnek

Ezzel töredékére csökkentheti a kozmetikumokra és bőrkezelésre költött pénzt és az egészségét is alapjaiban, javíthatja. Olyan anyagokat hívunk segítségül, amik az egészség megőrzésében és javításában egyébként is alapvető szerepet játszanak, tehát ha Ön ezeket az anyagokat is használja, bőre megfiatalítására vagy bőrbetegség kezelésére Ön a többi betegségtől is megvédi magát.

Három egészségjavító anyagot hívhatunk segítségül. A telítetlen zsírsavakat tartalmazó Omega 3-6 olajkeveréket,  a kókuszzsírt, ami telített zsír de különleges zsírsavakat tartalmaz és a stevia édesítőt.  A zsírsavak Önt kívülről belülről karbantartják, védik és a stevia is segít a bőrjavító hatásával.

De előbb érdemes megismerni az étolajok egészség rontó hatásit is, mert a bőrproblémák egyik okát ez okozza.

Az étolajoknak magas az Omega 6 zsírsav tartalma, amitől a szervezetben gyulladás keltő prosztaglandinok keletkeznek

Az étolajok Omega zsírsav tartalma a sütés következtében elég és a keletkező méreganyagok károsítják az egészséget,

Felmerül a kérdés, hogy használjuk az étolajakat, és mivel süssön, főzzön?

Változtasson főzőanyagain, a következő módon

  1. Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön).
  2. Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt A növényi olajokból a hidegen préseltet salátához használja
  3. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint a hormonok szintézise, védekezés, stb
  4.  Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel.

.

 Változtasson főzési szokásain!

Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét.

                     

Ha Ön változtat a főzési szokásain, és másképp kezdi el használni az étolajat, beilleszti az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét.

 

A megfelelő zsírsavakat tartalmazó olaj-zsír használatával Ön gyorsan és látványosan szépitheti megjelenését és javíthatja az egészségét

 Börbetegségek kezelése bőr és hajápolás

:Zsírok, olajok használatával alapvetően megváltoztathatja bőrének, hajának minőségét. Javítson a megjelenésén természetes zsírok, olajok segítségével!