Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Immunerősítés bio kókuszzsírral.

Immunerősítés és antibaktériális védelem a kókuszzsírral.!

 

Ismeretes, hogy az anyatej alapvető immunológiai védelmet biztosít a kisgyermekek életében. Nem csak a tápanyagokat biztosítja, hanem egy különleges anyagot is tartalmazz az anyatej (3.6%-ban). Ezt nevezik laurinsavnak. Ez az anyag segíti a kisbaba immunrendszerének kialakulását és erősítését.  Az anyatejen kívül a természet másik bőséges laurinsav-forrása a kókuszolaj.

A laurinsav különleges tulajdonságai.

A laurinsav az egyik legerőteljesebb közepes láncú triglicerid, ami a kókuszolajban található (43%-ban). Az emberi, vagy állati testben monolauránná alakul át, egy vírus-, baktérium- és protozoaölő monogliceriddé, amelyet az emberi és állati szervezet többek közt a herpesz, az influenza, a patogenetikus baktériumok, elpusztítására használ fel. Más tanulmányok a szabad laurinsav antimikrobiális hatását is kimutatták.A kókuszolaj egy immunerősítő bomba.

A kókuszzsír antibakteriális hatása.
A kókuszolajban található közepes láncú laurin zsírsavak gombaölő és antibakteriális hatását már a hatvanas évek óta ismerik a kutatók. Az általuk inaktivált mikroorganizmusok közé tartoznak a baktériumok, élesztő-, és egyéb gombák, valamint burkolt vírusok. Manapság ígéretes kutatások folynak a laurinsav HIV vírus elleni kedvező hatásának vizsgálatában, és nemrégiben indítottak egy újabb kutatást a SARS vírussal kapcsolatban is.



Ne használjon antibiotikumot.
Egyre inkább tért hódít az a meggyőződés, hogy az ember által készített antibiotikumok felhasználása túlzottan széles körűvé vált, és egy teljesen új problémaforrást hozott létre a modern társadalmakban.

Természetesen nincs vita abban, hogy megfelelő használat mellett az antibiotikumok életeket menthetnek. Ugyanakkor arról sincs vita, hogy az antibiotikumokat komolyan túladagolják. Amíg a megfelelő felhasználáskor igen hasznos, más esetekben (akne, visszatérő hólyagfertőzések, krónikus fülgyulladás, krónikus homloküreg-gyulladás, krónikus bronchitis és nem bakteriális eredetű torokgyulladás) egyáltalán nem.

Az antibiotikumok ritkán hajtanak hasznot, és ezekben az esetekben a természetes gyógymódok sokkal hatásosabbak. E gyógyszerek egyre szélesedő körben történő felhasználása igencsak riasztó, nem csak a “candidiázis” járvány miatt, hanem mert megjelennek a „szuperbacik”, amelyek rezisztenssé válnak a jelenleg használatos antibiotikumokra. Számos szakértő szerint igen közel állunk ahhoz, hogy számos fertőző betegség ismét szinte teljesen kezelhetetlenné váljék.
   

A veszélyes markerek.
Annak ellenére, hogy nem szed közvetlenül az orvosa által felírt antibiotikumot, jó eséllyel számos gyógyszert elfogyaszt a mindennapi táplálékával is. Legalább annyi, ha nem több antibiotikumot kapnak azok az állatok, amelyekből táplálék készül, mint az emberek, akik majd elfogyasztják őket. És ha ön vegetáriánus? A manapság használatos rovarirtó szerek számos olyan mutáció kialakulásáért felelősek, amelyek igen hasonlítanak az antibiotikumokhoz. A génkezelés során az idegen géneket beültető genetikusok sokszor antibiotikum-rezisztens marker génekhez kapcsolják (AMR), hogy megbizonyosodjanak arról, a beültetés sikeres volt-e. Ezek a módosított gének később kombinálódhatnak a betegségeket okozó baktériumokkal, és az emberi fogyasztás során felelősek lehetnek egy későbbi antibiotikum-rezisztencia széles körű kialakulásához.


Kutatások feltárták, hogy a rezisztens marker génekkel kezelt növényekben új, erőszakosabb vírusmutációk jöttek létre, melyek kezelése sokkal nehezebb, mint „normális” formájáé. A genetikailag módosított növényekre komoly szabályok vannak érvényben, de hosszú távú hatásait senki sem ismeri. Az EU-ban mindenesetre már betiltották a rezisztens marker génekkel kezelt növények előállítását és importját.

Ahelyett, hogy az ember által előállított gyógyszerekben bíznának, sokan fordulnak a természetes módszerekhez, hogy felturbózzák testük immunrendszerét, és ellenállóbbakká váljanak a veszélyes vírusokkal és mikroorganizmusokkal szemben. A kókuszolaj pedig a természet egyik legjobb „harcos” a kórokozók ellni természetes küzdelemben.



Egyszerűen csak használja főzésnél. A zsírhasználat az ételhez 30-50%- ban legyen kókuszzsír. Használja szendvicsekhez a szűrt kókusz zsírt. Szépítkezéshez és egészség megőrzésére a szűz kókuszzsírt.  
A kókuszzsír szerkezete nagyon stabil ezért kiváló sütéshez nem keletkezik benne méreganyag. Napi étkezésben vaj helyet használható. A kókuszzsír 24.5 c fokon olvad, ezért a hőmérséklettől függ az állaga és megnevezése (olaj/zsír bár szerkezetileg zsír) Csak a minőségi vegyszermentes kókuszzsír javítja az egészséget, vásárlásnál erre mindenképpen figyeljen.

Hogyan használja a kókuszzsírt?

Egyszerűen csak használja sütéshez, főzéshez stb. Keverje a főzésnél a két olajt össze  A zsírhasználat az ételhez 30-50%- ban legyen kókuszzsír. Használható vaj vagy margarin helyett szendvicsek készítésénél. Stabil szerkezete miatt jól használható sütéshez. Nem kell hűtőszekrényben tartani. Egyes betegségeknél csak a kókuszzsír használata ajánlott! Erről pontos információt a weboldalon talál. Különleges receptek diétához letölthetők az első oldalról regisztrálás után.

Fontos hogy az egészség megőrzéséhez naponta legalább 15 gr zsír bekerüljön a szervezetbe betegség esetén bátran növelhető az adag, mert nincs káros mellékhatása. A szükséges mennyiséget a csecsemők által átlagosan elfogyasztott anyatejben található laurinsav mennyiség alapján számolták ki.

A kókuszzsírból két fajtát lehet kapni:

1. Szűrt kókuszzsír (inodore): szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék(43,2%) kiváló sütéshez / fritőz/ főzéshez  és bármilyen étel, pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzöléssel 110c távolítják el a koprából vegyileg nem kezelt emiatt a különleges tulajdonságait megőrzi.

2. Szűz kókuszzsír ( virgin. extra virgin) : Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/) Kiváló főzéshez, pároláshoz és külsőleg,  bőr, haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55c nyerik ki a friss kókusz húsból speciális módon.   

Mi a helyes megnevezés Kókuszolaj vagy kókuszzsír

A kókuszolaj/zsír olvadás pontja 24.5 c. Azért nevezik sokszor olajnak mert termőhelyén folyékony de szerkezetileg 90%-ban telített zsír és a hőmérséklettől függ az állaga.

Csak vegyileg kezeletlen tiszta kókuszzsírt érdemes használni. A kókuszzsír egyik fontos anyaga a laurinsav, ami nagyon ellenálló a hőhatásokkal szemben de érzékeny a vegyi anyagokra. A feldolgozás során a nagyobb mennyiségű zsír kinyerése érdekében elterjedt módszer a vegyi anyagokkal történő feldolgozás, ahol sérül a zsírsav összetétele és szerkezete ezért nagyon fontos a feldolgozás technológiája, a jó zsírsav megőrzése miatt! Legyen feltüntetve az olvadás pontja és a laurinsav tartalma

Mennyibe kerül?

A kókuszzsír használata gazdaságos, mert kevesebb zsiradék kel a sütéshez, főzéshez. A kókuszzsírral Ön nem csak egy sütő zsiradékot vásárol, hanem egy egészség javító és megőrző különleges anyagot, ami hosszútávon segíti a betegségek megelőzését is.

Segíti a fogyást és javítja a pajzsmirigy működését, további előnyei:

  • Immunerősítő
  • Gomba, baktérium és vírusölő de a bélflóra baktériumait nem bántja.
  • Segíti a Candida gomba elpusztítását
  • Segíti a tápanyagok felszívódását
  • Javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiás indexet
  • Nem emeli a rossz kolesztein szintet
  • Máj epe gyomor és bélbetegségeknél csak ez a zsírt ajánlott
  • Ízletesebbé teszi az ételt, mert zsír ezért a fűszerek íze jobban érvényesül az ételekben,
  • Könnyen beilleszthető a napi használatba
  • Igazi energia bomba ezért serkentő szer helyett is használható( kávé stb)
  • Kiváló haj és bőrszépítő anyag
  • szív és érrendszeri betegségek megelőzése

Rendeljen most!

Mérlegeljen

Ha Ön továbbra is étolajat használ sütéshez, nem tudja elkerülni a betegségeket a sütés közben keletkező méreganyagok miatt.

Gyógyszerekkel és egyéb kemikáliával is kezelheti a tüneteket, de melyik a jobb?

A zsírok olajok alapjai az egészségünknek, ha Ön kókuszzsírt használ alapjaiban, javítja az egészségét!

Higgyen a természetben, mert nincs a világon semmilyen más zsír, ami ilyen sokrétűen segíti az egészségét.