Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Segítség a máj, epe, gyomor, Crohn, és bélbetegségek kezeléséhez!

Segítség a máj, epe, gyomor, Crohn, és bélbetegségek kezeléséhez!

Májbetegségek, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, gyulladásos bélbetegség, pancreas lipáz hiány illetve csökkent termelés vagy ahol zsíremésztési, zsírfelszívódási zavar áll fenn kerülni kell a zsiradékokat.

Miért?

Valamennyi olaj és zsír zsírmolekulákból, ismertebb nevén zsírsavakból épül fel. A zsírsavakat kétféleképpen szokták osztályozni.

1. Az első szempont, amit bizonyára ismersz, a telítettség. Vannak telített (sertés, kacsa), telítetlen, és többszörösen telítetlen (Napraforgó olaj kukorica olaj) zsírsavak.

2. Az osztályozás másik szempontja a molekula méretét veszi figyelembe, vagyis a zsírsavban lévő szénlánc hosszát. Léteznek rövid láncú zsírsavak, közepes láncúak, és hosszú láncúak.

Az étrendünkben szereplő legtöbb zsírsav, legyenek telítettek vagy telítetlenek, növényi vagy állati eredetűek, hosszú láncú zsírsavakból állnak. Ezért enzimek kellenek az emésztésükhöz, amit az epe és a hasnyálmirigy termel.

Emiatt a fent említett betegségben szenvedő emberek ezeket e zsírokat nem fogyathatják!

De vajon hosszútávon egészséges, ha a zsiradékokat teljesen mellőzi a táplálkozásból?

Miért fontos a zsírok-olajok fogyasztása? Zsírok olajok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. Fontos az egészséges és dinamikus élet megőrzéséhez, mert az energiát és egyes vitaminok felszívódását a zsiradékokban található zsírsavak, teszik lehetővé. A zsírsavak szintézise közben különleges hormonszerű anyagok keletkeznek, amik alapjai az életnek és az egészség megőrzésének. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradttá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá teszi. Hosszútávon ez a megoldás nem javít, hanem ront a beteg életminőségén.

A zsírmentes étkezés nagyon egészségtelen. Felmerül a kérdés, hogy akkor mivel főzzön süssön ?

Az egészséges diéta megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás.  De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka.

A kókuszzsír

A kókuszzsír közepes hosszúságú zsírsavak tartalmaz aminek  jellemzője, hogy jól és gyorsan felszívódnak emésztő enzimek nélkül is ezért pancras lipáz hiány illetve csökkent termelés esetén kiváló segítséget jelent a diétához. Mivel a megemésztésükhöz és a szervezet általi felvételükhöz nem szükséges epesav a felszívódási mechanizmus miatt lehetővé teszik, hogy olyan betegségek diétás kezelésében is alkalmazzuk, ahol zsíremésztési-, zsírfelszívódási zavar áll fenn és /vagy energizálásra van szükség. Májbetegségek, epebetegség, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, gyulladásos bélbetegségek dietoterápiájában nagy sikerrel lehet alkalmazni.

A másik fontos zsírsav az egészsége javításában az Omega 3-6 zsírsavak használata. Sajnos a betegség megjelenésekor ezt a fontos egészség megőrző és javító anyagot is kerüli a legtöbb beteg, pedig ezeknek e zsírsavaknak funkcionális szerepe van a szervezetben.

Az olaj/zsír a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezi megfelelő zsiradék használatával Ön a betegségéből adódó zsírszegény diétát ízletessé teheti és egészségjavító zsírsavat vehet magához a betegsége kezeléséhez

Változtasson a táplálkozásán a következő módon

  1. Használja a kókuszzsírt sütéshez fűzéshez egészség megőrzéséhez: 16 gyomorbetegség, aminél létszükséglet a zsírszegény diéta A kókuszzsír dietoterápiás alkalmazásának lehetőségei 
  2. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat tartalmazó olajkeveréket kiegészítőt. Az Omega 3 6 esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez  -

A megfelelő zsírok olajok használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét Máj, epe, gyomor és bélbetegségek hatékony kezelése!

Ízletes és eredményes diéta máj, epe, gyomor és bélbetegségek hatékony kezelése zsírok olajok használatával

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Miért kínozza a szervezetét zsírmentes diétával?

A zsír használatával többhatású megoldást talál az egészsége javítására!
Ismerje meg az egészséges zsírokat!

A téves információ - Féligazságok a zsírokról

Évek óta folyamatosan hallható, olvasható a médiában, hogy a zsírok egészségtelenek, súlygyarapodást, elhízást és egyéb betegséget okoznak. A SPORTOLÓK RETTEGVE NÉZIK A NAPI ÉTRENDJÜKBEN MENNYI A ZSÍR, OLAJ. A médiákban folyamatosan elhízott embereket látunk, de vajon mi a tényleges valóság?

Miért kellenek a zsírok a szervezetnek?

Ha jobban megnézzük a zsírokat, kiderül, hogy a létfontosságú telített és telítetlen zsírok, olajak helyes alkalmazásával súlycsökkenés érhető el, a sportteljesítmény látványosan javul, és rengeteg betegséget megelőzhetünk. A sejtépítésben szintén nélkülözhetetlen szerepe van a zsíroknak Az új sejtek sokkal jobb minőségűvé válnak a tudatos zsírhasználatú táplálkozással. Ezen az oldalon erről és az ehhez kapcsolódó egészséges megoldásokról talál információkat az érdeklődő.

2.790 Ft
Raktáron

Kiszerelés: 2000 g/2220ml

Összetétel: Szerves tiszta kókusz olaj/zsír, közepes lánchosszúságú telített zsír, transzzsírsav mentes
Beltartalom: 25 c olvadó íztelen  illattalan zsír energia tartalom 100ml olajban: 3677kj/878kcal
Zsírtartalom:99gr termékben: telített: 86.5g, egyszeresen telítetlen: 6.5, többszörösen telítetlen: 1,5g

Laurinsav tartalom: 43,2 g 

7.990 Ft
Raktáron

Kiszerelés: 450gr/500ml

Összetétel: Szerves tiszta kókusz olaj/zsír, közepes lánchosszúságú telített zsír, transzzsírsav mentes
Beltartalom: 24.5 c olvadó kókusz ízű zsír energia tartalom 100ml olajban: 3330kj/818kcal
Zsírtartalom:90gr termékben: telített: 81,9g, egyszeresen telítetlen: 5,4, többszörösen telítetlen: 2,7g
Laurinsav tartalom: 43,2 g  A laurinsav immunerősítő ( anyatejben található)

Felhasználás: Főzéshez, süteményhez, hidegen vaj helyett, szendvicsekhez és külsőleg

4.160 Ft