Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kókuszdiéta program leírása - Ízletes egészség

 

Kókuszdiéta program leírása - Ízletes egészség

Változtasson alapjaiban a táplálkozásán a zsírok és olajok helyes használatával – egészsége hosszú távú megőrzése érdekében!

Az utóbbi időben számtalan táplálék-kiegészítő, valamint az egészség megóvására, javítására szolgáló anyag és módszer került előtérbe, például béltisztítás, lúgosítás, algakészítmények, antioxidánsok, és még sorolhatnánk a valóban kiváló, fontos és hatékony anyagokat. DE!

Az étkezésünk fontos alapját képző zsiradékokkal kapcsolatos táplálkozási problémákkal alig foglalkoznak. Nem adnak korszerű megoldást az étel alapanyagok változására és a zsírok-olajok helyes használatára vonatkozóan.

Mire gondolok?

A legtöbb ember abban a hitben nő fel, hogy a zsír/olaj fogyasztását lehetőség szerint kerülni kell. A zsír/olaj egészségtelen, az ember hízik tőle, és a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is növeli.

A rövid idő alatt járványszerűen megjelenő népbetegségek miatt a zsírokat, olajokat az utóbbi időben a legnagyobb ellenségnek kiáltották ki, ami a jelenleg alkalmazott zsiradékok használata következtében jelentkező, gyorsan terjedő népbetegségek ismeretében érthető is.

De  ha ilyen egészségtelenek a zsiradékok, akkor mitől egészségesek az eszkimók?

Az ő táplálékuk 60%-ban tartalmaz zsírt, de ezek a betegségek mégsem sújtják őket.

Talán máshogy kellene a zsiradékokat megítélni? Más anyagokat – és másképpen – kellene használni azokat a mostani zsírok és olajok helyett? 

A kókuszdiéta programban „Ízletes egészség” a hagyományos zsírmentes, vagy minimális zsír bevitelét szorgalmazó diéták helyett éppen a zsírokat hívja segítségül az egészséges élethez. Pontosabban a zsírokban-olajokban található telített és a telítetlen (omega 3-6-9) zsírsavakat.

Az egészséghez a zsírok, olajok létfontosságúak. Fontos szerepük van a sejtépítésben, a vitaminok felszívódásában, az energikus, aktív életvitelben. Nem lehet hosszútávon egészségkárosodás nélkül kiiktatni és helyettesíteni azokat. A telített és a telítetlen (omega 3-6-9) zsírsavak helyes használatával Ön is biztosíthatja szervezetének az alapot a betegségek megelőzéséhez, és az egészség hosszú távú megtartásához. 

Miért "ízletes egészség"?

Gondolja el, mennyivel egyszerűbben és ízletesebben tudja megőrizni az egészségét, ha a napi főzéssel már alapjaiban egészségvédő anyagokat használ az étkezéshez.

De nézzük ezt meg más szemszögből is!

Olyan világban élünk, ahol már szinte mindenkinek van autója, vagy ha nincs, akkor is tudja, hogy a kocsi üzemanyaggal halad, és olaj szükséges a motor kenéséhez. Ennek a gondolatnak a segítségével szeretném jobban megértetni Önnel az általam javasolt változtatás lényegét.

Önnek van egy különleges teljesítményekre képes, kiváló járműve. Ez a jármű az Ön teste. Eddig Ön ezt a járművet (tudta nélkül) gyenge minőségű üzemanyaggal járatta, minimális kenőolajjal vagy olaj nélkül. A példámban az üzemanyag az étolaj, a kenőolaj pedig a szórványosan szervezetbe jutó omega zsírsav. Az általunk javasolt változtatással szervezete a kókuszzsírral versenyautóknak járó üzemanyaghoz jut, és az omega zsírsavak segítségével járműve állandó olajozásban részesül. Gondolja el, hogy milyen változás ez a jövőbeni üzemelésnél!

Az ízetlen szűrt kókuszzsírral kiválthatja az egészségre ártalmas étolajokat, és ezzel az új zsiradékkal úgy támogatja a szervezetét, mint egy hatékony üzemanyaggal a járművét. A kókuszzsírral készült ételek nemcsak ízletesebbek és könnyebben emészthetők, de minden ételféleség elkészíthető vele. Minderről sok információt talál majd a leveleimben.

Saláták készítésénél ízesítő olajnak használhatja a kellemes, enyhén kesernyés,  rozmaringos ízű Perfect Balance olajunkat (omega 3-6-9) ami 9 növényi mag olajából került kikeverésre, a legújabb ismereteknek megfelelő arányokban.

Honlapunkon ezekről az anyagokról bőséges információt kap ahhoz, hogy Ön is biztos döntést tudjon hozni táplálkozása változtatásához. Ha nincs elég ideje, iratkozzon fel hírlevelünkre! A hírlevelekben rövid információk alapján megismerkedhet a telített zsírsavakat tartalmazó kókuszzsír és omega 3-6-9 zsírsavak jelentőségével és használatával.

Megtudhatja, hogy a hiedelmek ellenére miért nem jelent veszélyt a kókuszzsír, mint telített zsír, továbbá hogy az omega zsírsavak között miért fontos az omega 3-6-9-zsírsavak 2-1-1 aránya az egészség megőrzése érdekében.

Programunk alapját a legújabb ismereteket tartalmazó könyvekben található információk alapján dolgoztuk ki (Mary.G. Ening Ph.D.: Know Your Fats, valamint Bruce Fife, N.D.: Coconut Oil Miracle).

Orvosi konzultációval és ellenőrzés mellet kezdtük el alkalmazását, és mára számtalan ember élvezheti a nagyobb életkedvet és egészsége javulását.

Programunkba beépítettük a stevia növényi édesítőt is, amelynek segítségével étkezéséből kiválthatja az egészségtelen cukrokat.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron

Miért kínozza a szervezetét zsírmentes diétával?

A zsír használatával többhatású megoldást talál az egészsége javítására!
Ismerje meg az egészséges zsírokat!

A téves információ - Féligazságok a zsírokról

Évek óta folyamatosan hallható, olvasható a médiában, hogy a zsírok egészségtelenek, súlygyarapodást, elhízást és egyéb betegséget okoznak. A SPORTOLÓK RETTEGVE NÉZIK A NAPI ÉTRENDJÜKBEN MENNYI A ZSÍR, OLAJ. A médiákban folyamatosan elhízott embereket látunk, de vajon mi a tényleges valóság?

Miért kellenek a zsírok a szervezetnek?

Ha jobban megnézzük a zsírokat, kiderül, hogy a létfontosságú telített és telítetlen zsírok, olajak helyes alkalmazásával súlycsökkenés érhető el, a sportteljesítmény látványosan javul, és rengeteg betegséget megelőzhetünk. A sejtépítésben szintén nélkülözhetetlen szerepe van a zsíroknak Az új sejtek sokkal jobb minőségűvé válnak a tudatos zsírhasználatú táplálkozással. Ezen az oldalon erről és az ehhez kapcsolódó egészséges megoldásokról talál információkat az érdeklődő.

2.790 Ft
Raktáron

Kiszerelés: 2000 g/2220ml

Összetétel: Szerves tiszta kókusz olaj/zsír, közepes lánchosszúságú telített zsír, transzzsírsav mentes
Beltartalom: 25 c olvadó íztelen  illattalan zsír energia tartalom 100ml olajban: 3677kj/878kcal
Zsírtartalom:99gr termékben: telített: 86.5g, egyszeresen telítetlen: 6.5, többszörösen telítetlen: 1,5g

Laurinsav tartalom: 43,2 g 

7.990 Ft
Raktáron

Kiszerelés: 450gr/500ml

Összetétel: Szerves tiszta kókusz olaj/zsír, közepes lánchosszúságú telített zsír, transzzsírsav mentes
Beltartalom: 24.5 c olvadó kókusz ízű zsír energia tartalom 100ml olajban: 3330kj/818kcal
Zsírtartalom:90gr termékben: telített: 81,9g, egyszeresen telítetlen: 5,4, többszörösen telítetlen: 2,7g
Laurinsav tartalom: 43,2 g  A laurinsav immunerősítő ( anyatejben található)

Felhasználás: Főzéshez, süteményhez, hidegen vaj helyett, szendvicsekhez és külsőleg

4.160 Ft