Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az Omega zsírsavak segítenek a túlsúly csökkentésében javítja a sport teljesítményt

Segít a túlsúly csökkentésében javítja a sport teljesítményt 

Segítenek a túlsúly leküzdésében.

Az esszenciális aminosavak gyorsítják az anyagcserét és megemelik az energiaszintet; ez azt jelenti, hogy több kalória kerül elégetésre. Ebben az értelemben a TTnZs-ak karcsúsító zsírok! Továbbá segítik a felesleges mennyiségű folyadékok veséken keresztül történő leadását.  A túlzott étvágy gyakran bizonyos tápanyag hiányára vezethető vissza. A TTnZs-ak kiegyensúlyozott felvétele ezt meg tudja akadályozni. Továbbá ezek a zsírsavak kedélyjavító hatásúak, így feleslegessé teszik a frusztráltságból származó étvágyat. Az ember nem csupán jobban érzi magát, de tele lesz energiával. Az aktív életre való igény is megnő.

Jobb teljesítmény, nő az aktivitás

A legtöbb sportoló kerüli a zsírt. Rosszul teszik. A TTnZs-ak emelik az energiatermelést, mivel segítik a testben az oxigénfelvételt. Ezt a hatását sok atlétánál komolyan kell venni, mind az erősportoknál, és a nagy kitartást kívánó sportoknál. Azok az atléták, akik a megfelelő zsírsavakat magukhoz veszik, jobb kondícióval bírnak, és hamarabb kiheverik magukat a terhelések után. 

sportolók számára nagyon fontos a megfelelő mennyiségű (és megfelelő összetételű) zsírt tartalmazó étrend, azzal a feltétellel, hogy a zsírokat jól emésztik. Végül is egy gramm zsír kétszer annyi energiát tartalmaz, mint egy gramm szénhidrát vagy fehérje.

Főként a sok energiát fogyasztó sejtek, mint például a szívizomsejtek, előnyben részesítik energiaforrásként a zsírokat. Így egy sportoló számára, aki sok energiát fogyaszt, a zsír (TTnZs) a legjobb energiaforrás.  Kevésbé kisportolt ember esetén a test már félórás terhelés után felerészben átkapcsol a zsírok égetésére a szénhidrátok helyett. Kisportolt atlétáknál ez az átállás másfél-két órával később következik be. Ez nem azt jelenti, hogy csak a nagy kitartást igénylő sportot űzők profitálhatnak a több zsírból az étrendjükben. Az intenzív sportágak esetében is, mint például a sprint vagy a squash, a teljes aktivitás, a bemelegedést és a lehűlést is beleszámítva, gyakran 1-2 óráig tart.  

Kevesebb alvás, dinamikus élet

Az aktívan nem sportolók is megállapíthatják, hogy a TTnZs-ak több energiát adnak, ez például, abban nyilvánul meg, hogy kevesebb alvást igényelnek és nagyobb az aktív élet utáni igényük. Az esszenciális zsírsavak nem okoznak energialöketet, mint például a kávé, hanem az energiát folyamatos, stabil formában biztosítják. Idősebb vagy túlsúlyos embereknél ezek a hatások különösen kifejezettek.

Nagyon fontos az összetétel aránya

A telítetlen zsíroknál fontos az Omega-3-6 és Omega -9 aránya (konkrétan2:1:1) ezért vagy figyeljünk az evésnél vagy tudatosan, keressük meg a megfelelő megoldást, mint pl. a Perfect Balance aminek, a készítésében 2 évig több táplálkozási szakember is segített. Csak növényi alapanyagból, hidegen sajtolt különleges 9 olajat használó keverék O3, O6, O9, tartalommal. Vegetáriánusoknak kiváló megoldás.Egy kiváló megoldás megismeréséhez kérem kattintson ide: egy egészséges keverék. 

Az Omega 3-6-9 zsírsavak egyéb egészségjavító hatásai

 1. Csökkentik a szív és érrendszeri betegségek kockázatát.
 2. Segítik a fogyást és a dinamikus életet.
 3. Javítja a magzat és a csecsemő agyának fejlődését, és kedvező hatása van a koleszterinszintre.
 4. Segíti a tanulást, javítja az agyműködést.
 5. A szellemi betegedések és depresszió kezelésében is kimutatható jótékony hatása.
 6. Segítik a fogyást és a túlsúly leadását.
 7. Segít megelőzni a rákos megbetegedéseket.
 8. Jó hatásúak a bőrre, hajra és körmökre.
 9. Segítség a Candida gomba leküzdésében.
 10. Több energiát szállítanak.
 11. Élelmiszerekben antioxidánsként működnek.
 12. Segít megelőzni az alzheimer és parkinson kort.

Perfect Balance a tökéletes keverék

Milyen nehéz lehet pontosan annyi és olyan minőségű Omega zsírsavat felvenni, amire szükségünk van.

Az OMEGA-3, -6 és 9 zsírsavak tartalmazó olajkeverék

Táplálékunk túl kevés OMEGA-3 zsírsavat tartalmaz. Ha azonban több OMEGA-3-at veszünk magunkhoz (pl. lenmagolaj formájában), fellép az OMEGA-6 relatív hiánya. Ha több OMEGA-6-ot veszünk magunkhoz (pl. napraforgómag olaj formájában), akkor is felborul a zsírsav egyensúly.

A 2:1:1 arány a legmegfelelőbb egészségünk szempontjából. Azonban nem létezik egyetlen olyan önálló olaj sem, ami a zsírsavakat éppen ebben az arányban tartalmazná. Csak ha az ember több értékes olajat kever a megfelelő mennyiségben, akkor érhető el ez az optimális arány és így az optimális egészségvédő hatás. A keverésük önmagában is külön tudomány.

Megnézem miért kiválló: Perfect Balance a tökéletes keverék   

Hogyan használja?

Reggelenként 3-20 ml kávéskanállal kell bevenni, esetleg bele lehet keverni a müzlibe, joghurtba; kész ételhez és salátára is öntheti. Fontos: 12 év alatt a mennyiséget felezzük 6 év alatt negyedeljük.

Az adagolás azért ilyen nagy értékek között mozog, mert az egészségügyi minimum 3ml de a szervezetben számtalan feladata van ezért a nagyobb mennyiséget a testünk jobban szereti. Pl.: az elején a feltöltési időszakban, betegségek kezelésénél nagy fizikai és szellemi tevékenységnél, sportolás, tanulási időszakban.

Milyen Omega olajat érdemes fogyasztania?

 1. Nagyon fontos a tisztaság, olyan olajkeveréket válasszon, amelyek az összes összetevő ellenőrzött biológiai termékből származzon (ÖKO).
 2. Optimális arányban tartalmazza az Omega olajakat, azaz 2:1:1 (Omega 3-6-9) ez az arány a legmegfelelőbb egészsége szempontjából!
 3. Csak hidegen préselt olajakból készüljön.

Ha Ön a Perfect balance olajat használja, sokkal összetettebb hatású egészség védelemben részesül, mint egy átlagos Omega zsírsavat tartalmazó olajjal.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Omega Perfect Balance
 
A keverék OMEGA-3 zsírsavakat (pl. alfa-linolénsavat), OMEGA-6 zsírsavakat (pl. linolsavat, arachidonsavat) és OMEGA-9 zsírsavakat (pl. olajsavat) tartalmaz optimális arányban.
 
Az összes összetevő tisztítatlan, hidegen préselt, és ahol lehetséges, biológiai termékekből származik. A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3,6 és OMEGA-9 zsírsavakat, konkrétan 2:1:1 arányban. Ez különösen fontos a keverék gyógyító hatásához. Mivel természetes eredetű termékről van szó, ez az arány apró eltéréseket mutathat, például különböző leszedések miatt.

Kiváló megoldás a vegetáriánusok részére is az egészség megőrzéséhez.
 
7.790 Ft
Raktáron

Egy különleges új keverék ami tökéletes az egészség megóvásához.

Witsenburg Natural Products tapasztalt táplálkozási szakértőkkel együtt kifejlesztett egy olajkeveréket, ami minden fontos követelménynek megfelel. Mind az íze, környezetbarát jellege, mind pedig az eltarthatósága megfelelő. Ennek a különleges, kiegyensúlyozott keverék a következő nevet kapta: OMEGA & MORE PERFECT BALANCE. Csak növényi alapanyagokból

 

 

3.990 Ft