Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csökkenő ráncok, gyönyörű haj és bőr kozmetikumok nélkül is

 

Csökkenő ráncok, gyönyörű haj és bőr kozmetikumok nélkül is

A bársonyos bőr titka

Tulajdonképpen a zsírsavak belső testkozmetikai szerepet is játszanak. Felnőtteknél körülbelül naponta két evőkanálnyi szükséges hogy a bőr lágy és bársonyos maradjon. Továbbá a zsírsavak gondoskodnak arról, hogy a bőr egyenletesen barnuljon, de ne égjen le. Egyes bőrbetegségekre, mint pl. az akne és a pszoriázis, a megfelelő mennyiségben adagolt zsírsavak kedvező hatással vannak. Állatoknál a TTnZs-ak adagolása javítja a szőr, a toll és a paták állapotát. Állatoknál már néhány hét múlva látható a hatás.

Jó a hatásúak a bőrre, hajra és körmökre

A bőr jó indikátora az esszenciális zsírsavak hiányának. Száraz bőr esetén a test több TTnZs-at igényel, télen gyakran többet, mint nyáron. A TTnZs-ak védenek a kiszáradás ellen, nem csupán a bőrt, de az agyat és a májat is. Ezeknek a szerveknek a testben elsődlegesen fontos szerepe van. Csak miután ezek a szervek elérték a megfelelő folyadék-ellátottságot, jut belőle a bőrnek is. Észrevehető kapcsolat áll fenn az esszenciális zsírsavakkal való ellátottság és a bőr állapota között.

Az élelmiszerekben a TTnZs-ak antioxidánsként működnek.

Védelem a kiszáradás ellen

Az antioxidánsok nevüknek megfelelően gátolják a testben a káros oxidációs folyamatokat. Határt képeznek a káros szabad gyökök előtt, amelyek a szervezetben keletkeznek sugárzás, stressz és környezetszennyezés miatt. A szabadgyökök változásokat okoznak a testben, mint például ráncokat a bőrben. Védekezhetünk a szabad gyökök káros hatása ellen, ha antioxidánsban gazdag, megfelelő mennyiségű táplálékot veszünk magunkhoz – zöldséget, gyümölcsöt, esszenciális zsírsavban gazdag táplálékot.

Az antioxidánsok megakadályozzák, hogy a szabad gyökök károsítsák sejtjeinket. Az OMEGA-3 zsírsavakban gazdag élelmiszerek gyakran természetes antioxidánsokat tartalmaznak. Ha az élelmiszerből a TTnZs-akat kivonják (pl. extrahálják), amelyekben egyébként természetes formában előfordulnak, azt meg kell védeni az oxidációval szemben, mivel az extraháláskor a természetes antioxidánsait (mint pl. az E-vitamin) is (részben) eltávolítják. A telítetlen zsírsavak sokkal érzékenyebbek, mint a telítettek. A TTnZs-akhoz javasolt az E-vitamin adása, esetleg extra E-vitamin tablettás formában

OMEGA-3

Hiányában mutatkozó tünetek: Gyermekkorban növekedési visszamaradás, viselkedési zavarok, kimerültség, csökkenő látóképesség, tanulási problémák, rossz motorika, megemelkedet vér- triglicelin szint, magas vérnyomás, szöveti gyulladás, folyadék-visszatartás, száraz bőr, pszichés visszaesés, lassabb anyagcsere, bizonyos típusú immunhiány.

OMEGA-6

Hiányában mutatkozó tünetek: Ekcémás bőrkiütés, hajhullás, májelzsírosodás, viselkedési zavarok, hiányos vesefunkció, vízvesztés a bőrön keresztül, szomjúságérzet, a mirigyek kiszáradása, hajlam a gyulladásokra, rossz sebgyógyulás, férfiaknál terméketlenség, nőknél vetélés, ízületi megbetegedések, szívritmuszavar, növekedési elégtelenség, száraz bőr és haj, száraz szemek, és bizonyos esetekben magas koleszterinszint.

A telítetlen zsírsavak használata kikerülhetetlen az egészséges élethez, önnek döntenie kell, valamilyen megoldással el kell fogyasztania a szükséges mennyiséget.

Nagyon fontos az összetétel aránya

telítetlen zsíroknál fontos az Omega-3-6 és Omega -9 aránya (konkrétan2:1:1) ezért vagy figyeljünk az evésnél vagy tudatosan keressük meg a megfelelő megoldást, mint pl. a Perfect Balance, aminek készítésében 2 évig több táplálkozási szakember is segített. Csak növényi alapanyagból, hidegen sajtolt, különleges, 9 olajat használó keverék O-3, O-6, O-9 tartalommal. Vegetáriánusoknak kiváló megoldás.

Kérem kattintson ide: Egy egészséges keverék - a gazdaságos megoldás

Hogyan szedjük?

Az első lépés szervezetünk Omega 3 szintjének normalizálásához az, hogy csökkentjük az Omega 6 bevitelt. Ezen zsírok egészséges aránya a vérben egy az egyhez. (a normális arány 1-3 Omega 6 - 1 Omega 3-hoz). A legtöbb embernél ez az arány 20-50 az 1-hez! Az Ő Omega 6 szintjük a szó szoros értelmében 6-50-szerese annak, amilyennek lennie kellene! A következő élelmiszerek igen magas Omega 6 tartalommal bírnak, ezért fogyasztásuk kerülendő: pórsáfrány-olaj, gyapotmagolaj, napraforgóolaj, szója- és kukoricaolaj.

Második lépésként küszöböljük a transzzsírok fogyasztását. Ezek az "álzsírok" a lehető legrosszabbak, amit csak elfogyaszthatunk, és a legszorosabb összefüggésben állnak a diabétesszel, a szívbetegségekkel és a rákkal. Minden olyan élelmiszer, amelyeken szerepel a “hidrogénezett” vagy “részben hidrogénezett” megjelölés, transzzsírokat tartalmaz. Az ilyen élelmiszerek fogyasztását is kerülni kell.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Omega Perfect Balance
 
A keverék OMEGA-3 zsírsavakat (pl. alfa-linolénsavat), OMEGA-6 zsírsavakat (pl. linolsavat, arachidonsavat) és OMEGA-9 zsírsavakat (pl. olajsavat) tartalmaz optimális arányban.
 
Az összes összetevő tisztítatlan, hidegen préselt, és ahol lehetséges, biológiai termékekből származik. A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3,6 és OMEGA-9 zsírsavakat, konkrétan 2:1:1 arányban. Ez különösen fontos a keverék gyógyító hatásához. Mivel természetes eredetű termékről van szó, ez az arány apró eltéréseket mutathat, például különböző leszedések miatt.

Kiváló megoldás a vegetáriánusok részére is az egészség megőrzéséhez.
 
7.790 Ft
Raktáron

Egy különleges új keverék ami tökéletes az egészség megóvásához.

Witsenburg Natural Products tapasztalt táplálkozási szakértőkkel együtt kifejlesztett egy olajkeveréket, ami minden fontos követelménynek megfelel. Mind az íze, környezetbarát jellege, mind pedig az eltarthatósága megfelelő. Ennek a különleges, kiegyensúlyozott keverék a következő nevet kapta: OMEGA & MORE PERFECT BALANCE. Csak növényi alapanyagokból

 

 

3.990 Ft