Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Egy egészséges keverék a gazdaságos megoldás!

Egy egészséges keverék a gazdaságos megoldás!

Milyen nehéz lehet pontosan annyi és olyan minőségű Omega zsírsavat felvenni, amire szükségünk van?!

Nem létezik egyetlen olyan önálló olaj sem, ami a zsírsavakat éppen a megfelelő arányban tartalmazná. Csak több értékes olaj megfelelő mennyiségű összekeverésével érhető el ez az optimális arány és  egészségvédő hatás.

A keverésük önmagában is külön tudomány.

A Witsenburg Natural Products tapasztalt táplálkozási szakértőkkel együtt kifejlesztett egy olajkeveréket, ami minden fontos követelménynek megfelel. Mind az íze, környezetbarát jellege, mind pedig az eltarthatósága megfelelő. Ez a különleges, kiegyensúlyozott keverék a következő nevet kapta:

OMEGA & MORE PERFECT BALANCE!

Csak növényi alapanyagokból!

MI TESZI EZT AZ OLAJKEVERÉKET RENDKÍVÜLIVÉ?

Az OMEGA-3 -6 és 9 zsírsavak, és azok aránya.

Táplálékunk túl kevés OMEGA-3 zsírsavat tartalmaz. Ha azonban több OMEGA-3-at veszünk magunkhoz (pl. lenmagolaj formájában), fellép az OMEGA-6 relatív hiánya. Ha több OMEGA-6-ot veszünk magunkhoz (pl. napraforgómag olaj formájában), akkor is felborul a zsírsav egyensúly.

A 2:1:1 arány a legmegfelelőbb egészségünk szempontjából.

ÖSSZETÉTEL

A vitális zsírok és zsírsavak (átlagos) összetétele az Omega &More Perfect Balance-ban a következő táblázatban látható:

OLAJ

OMEGA-3

OMEGA-6

OMEGA-9

összes

40 %

20 %

20 %

lenmagolaj

54 %

16 %

21 %

napraforgómag olaj

0,3 %

71 %

16 %

szezámmag olaj

0,5 %

45 %

39 %

kókuszolaj

0,1 %

2 %

7 %

tökmag olaj

0,2 %

55 %

25 %

ligetszépemag olaj

0,4 %

75 %

7 %

rizscsíra olaj

2 %

34 %

40 %

borágóolaj

-

39 %

18 %

zabcsíra olaj

2 %

40 %

43 %

Az összes összetevő ellenőrzött biológiai termékből származik (ÖKO).

Továbbá az olajkeverék antioxidációs szerként természetes E-vitamint tartalmaz, és rozmaringkivonatot a jobb eltarthatóság érdekében.

A keverékben a lecitinnek számos funkciója van. Elsősorban jó emulgeáló (megkötő) hatású, továbbá többek között gondoskodik arról, hogy a test a zsírokat jól felvegye és hasznosítsa. Ezen kívül kedvezően befolyásolja a zsírok transzportját a szervezeten belül, aminek következményeként a zsírok jobban feldolgozódnak.

lecitint szójababból vonják ki, ezért önmagában is tartalmaz kis mennyiségben OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat.

Egy ismerősömtől hallottam az Omega zsírsavak jótékony hatásáról. Az interneten böngészve találtam a weblapjukra. A lányom először nagyon idegenkedve fogadta a terméket (Omega 3-6-9), mivel az íze nem nevezhető kellemesnek. Szerencsére sikerült rábeszélnem a fogyasztására. Már a 2. üveg végénél tart, és azt tapasztaltam, hogy könnyebben veszi az iskolai akadályokat, jobb osztályzatokat kap azóta. Remélem, ez a tendencia a továbbiakban is megmarad!

Üdvözlettel:  Ilona

EGY EGÉSZSÉGES KEVERÉK

Ebben a keverékben minden egyes olajnak megvan a maga funkciója és egészségügyi hatása.

lenmag mint a leggazdagabb OMEGA-3 zsírsav forrás került a keverékbe. Ez a legkiválóbb hatású olaj azon emberek számára, akik OMEGA-3 hiányban szenvednek. A lenmag többek között megakadályozza, hogy a vörös vértestek összetapadjanak, így csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

napraforgómag olaj és a szezámmag olaj tartalmazza a legtöbb OMEGA-6-ot és kellemes ízt kölcsönöz.

ligetszépe olaj és a borágóolaj főként magas gamma-linolénsav (GLS) tartalma miatt értékes. A GLS fontos prosztaglandinok (E1 típus) szintéziséhez nélkülözhetetlen. Ezek a hormonszerű anyagok gondoskodnak arról, hogy a vérnyomás és a koleszterin-koncentráció megfelelő szinten maradjon, befolyásolják a szívműködést és a vérátfolyást, és értágító hatásuk van.

Ezen tulajdonságaik segítenek a szív- és érrendszeri betegségek elkerülésében.  Pozitív hatása van továbbá a GLS-nak az alábbi problémákra: premenstruális szindróma (PMS), túlsúly, bőrpanaszok és egyes jóindulatú melldaganatok. A gamma-linolénsav hasonlít a linolsavhoz (OMEGA-6), azonban az előbbi hosszabb zsírsavláncból áll. A gamma-linolénsav gyakran használt forrása a ligetszépe olaj, ami OMEGA-9 zsírsavakat is tartalmaz. A jóval drágább borágóolaj is tartalmaz OMEGA-9-et, sőt, kétszer annyit, mint a ligetszépe olaj.

kókuszolajat azért használják fel, mert közepesen hosszú szénláncú (telített) zsírsavakat tartalmaz. Ezeknek a zsírsavaknak antimikrobiális hatása van (laurinsav), hasznosak a májnak, koleszterincsökkentő hatásuk van és javítják a zsírfelvételt.

A tökmagolaj nem csupán jó ízű, de OMEGA-3, -6 és -9 zsírsavakat tartalmaz. A tökmag gyógyító hatása prosztata problémáknál jól ismert.

rizscsíra olaj stabil OMEGA-6 tartalmú olaj. Tisztítatlan formában gazdag forrása a viaszoknak és szteroloknak, amelyek a koleszterinszintet csökkentik.

zabcsíra olaj többek között OMEGA-6 és -9 zsírsavtartalma miatt értékes.

A gyártási eljárás

Ezt a szokatlan olajkeveréket tökéletes körülmények között mechanikus úton, alacsony hőmérsékleten, káros fénybehatás nélkül préselik. Az Omega & More-ban található lenmagolajat például kb. 24 °C-on préselik. Az olajat légmentesen üvegekbe töltik. Az olaj nem tartalmaz transz-zsírsavakat. Ez az egyedülálló eljárás a garancia a stabilitásra, az optimális tápértékre és az olaj frissességére.

A tisztaság

Ahol lehetséges, az olajkeverék alkotórészei biológiai feldolgozásból származnak. Ez egyidejűleg garancia arra, hogy nincsenek genetikailag manipulálva. Ez egyébként a keverék összes alkotórészére igaz. A biológiai feldolgozás minősítés nem csak azt mutatja, hogy a növényeket hogyan dolgozzák fel, de tartalmazza a préselési eljárás követelményeit és az olajok további feldolgozását is. A keverék egyetlen olaja sem lett kémiai úton kezelve, és magától értetődően nem használnak szintetikus kiegészítő anyagokat sem az előállítása során. A Perfect Balance az Európai szabványok szerint minősített. Ezek a szabványok jelentősen szigorúbbak, mint például az amerikai normák.

Gyakorlatias és biztos csomagolás

Az Omega & More Perfect Balance légmentesen, 500 illetve 250 ml-es sötét üvegekben került csomagolásra, ezáltal az érzékeny esszenciális zsírsavak védelmet kaptak az oxigén és a fény ellen. Továbbá biztonsági okokból minden palack még kartonba is van csomagolva. Az olaj eltarthatóságának meghosszabbítása miatt a palackot le is fagyaszthatjuk, mert nem kell aggódni, hogy a palack a fagyasztástól szétrobban. A víztartalmú termékekkel ellentétben az olajok fagyasztás hatására zsugorodnak. Az olajkeverék 1000 mg-os kapszulákban is kapható.

Omega & More Perfect Balance

A keverék OMEGA-3  (pl. alfa-linolénsavat), OMEGA-6 (pl. linolsavat, arachidonsavat) és OMEGA-9 zsírsavakat (pl. olajsavat) tartalmaz optimális arányban. Az összes összetevő tisztítatlan, hidegen préselt, bio termékből származik. A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3 és OMEGA-6 zsírsavakat, konkrétan 2:1 arányban. Ez különösen fontos a keverék gyógyító hatásához. Mivel természetes eredetű termékről van szó, ez az arány apró eltéréseket mutathat.

Szia Gyuri!

Egy új eredményről tudok beszámolni:

Anyukám pár napja nem viseli a szemüvegét, ugyanis teljesen tisztán lát. Korábban arról kérdeztelek, hogy pollen allergiában szenved és ihatja-e az olajat. Ez a kérdés teljesen megoldódott megszünt a homályos látása. Megnéztem az Interneten az Omega 3-6-9 zsírsavak jótékony hatását a látásra. Valóban jót tesz szó szerint idézem: A szem folyadékháztartását segíti, a belső szemnyomást szabályozza. A retina is tartalmaz Omega 3 zsírsavat.

Üdvözlettel: Magdi

Használati utasítás: Reggelenként 3-20ml-t kell bevenni kávéskanállal vagy belekeverni a müzlibe, joghurtba. 12 év alatt a mennyiséget felezzük.

Az adagolás azért mozog ilyen nagy értékek között, mert az egészségügyi minimum 3ml, de a szervezetben számtalan feladata van, ezért a nagyobb mennyiséget  szervezetünk jobban szereti. Pl: az elején a feltöltési időszakban, vagy  nagy fizikai és szellemi tevékenységnél, sportolásnál, tanulási időszakban.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
Omega Perfect Balance
 
A keverék OMEGA-3 zsírsavakat (pl. alfa-linolénsavat), OMEGA-6 zsírsavakat (pl. linolsavat, arachidonsavat) és OMEGA-9 zsírsavakat (pl. olajsavat) tartalmaz optimális arányban.
 
Az összes összetevő tisztítatlan, hidegen préselt, és ahol lehetséges, biológiai termékekből származik. A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3,6 és OMEGA-9 zsírsavakat, konkrétan 2:1:1 arányban. Ez különösen fontos a keverék gyógyító hatásához. Mivel természetes eredetű termékről van szó, ez az arány apró eltéréseket mutathat, például különböző leszedések miatt.

Kiváló megoldás a vegetáriánusok részére is az egészség megőrzéséhez.
 
7.790 Ft
Raktáron

Egy különleges új keverék ami tökéletes az egészség megóvásához.

Witsenburg Natural Products tapasztalt táplálkozási szakértőkkel együtt kifejlesztett egy olajkeveréket, ami minden fontos követelménynek megfelel. Mind az íze, környezetbarát jellege, mind pedig az eltarthatósága megfelelő. Ennek a különleges, kiegyensúlyozott keverék a következő nevet kapta: OMEGA & MORE PERFECT BALANCE. Csak növényi alapanyagokból

 

 

3.990 Ft